Marturisirea de credinta

Scripturile

 Noi credem ca intreaga Biblie este Cuvantul insuflat de Dumnezeu şi ca oamenii lui Dumnezeu “au fost inspirati de Duhul Sfant ” sa scrie cuvintele Scripturii.

Dumnezeu (Trinitatea)

Noi credem intr-un singur Dumnezeu existand in trei prsoane distincte (Tatal, Fiul si Duhul Sfant), fiecare dintre ele fiind in intregime si in mod egal Dumnezeu, care poseda toata natura si calitatile divine si care merita pe deplin inchinare si serviciul nostru.

Omul

Noi credem ca omul fost creat dupa chipul lui Dumnezeu prin actiunea directa a lui Dumnezeu si nu a ajuns la statura de astazi prin evolutie.

Satana

Noi credem ca Satana este instigatorul raului si este un duh real, nu numai personificarea raului.

Mantuirea

Noi credem ca Sangele lui Isus Hristos pe cruce este singura baza pentru iertarea pacatelor si pentru mantuire, care este darul fara plata al Harului lui Dumnezeu.

Viata crestina

Noi credem ca fiecare crestin ar trebui sa traiasca pentru Hristos si nu pentru sine insusi si ar trebui, prin puterea Duhului Sfsnt, sa ii permita lui Dumnezeu sa se manifeste in viata lui spre lauda lui Dumnezeu.

Biserica

Noi credem ca Biserica este trupul lui Hristos al carui Cap este Isus si ai carei membri sunt cei care l-au primit cu adevarat pe El prin credinta.

Ritualurile

Noi credem ca singurele doua ritualuri ale Bisericii, recunoscute de Scriptura, sunt Botezul cu apa si Cina Domnului.

Destinul vesnic al omenirii

Noi credem ca la moarte fiecare credincios in mod constient si imediat, intra in prezenta si partasia Domnului ca sa astepte invierea fizica si innoirea trupului sau la revenirea lui Hristos.

Lucrurile viitoare

Noi credem ca evenimentul profetic urmator va fi rapirea Bisericii cand Domnul Isus Hristos se va intoarce pe nori ca sa ia la El pe toti credinciosii din toate timpurile Bisericii.

Program Bis si date contact1
img bis
Bara titlu past bis react
Danut Vrancila
Titus Jurca
bara titlu goala1
Lista prezb1